Conservatori Municipal de Música de Manresa · C\ Ignasi Balcells, 12-14 · 08240 Manresa                             telèfon 938720088 · fax 938726629 | contactar Contactar
Capçalera Conservatori Municipal de Manresa
OFERTA EDUCATIVA
 
ESCOLA DE MÚSICA: ACCÉS A L'ESCOLA

Els alumnes que tenen 8 anys o més i que han realitzat estudis musicals previs en una escola de música o amb algun professor a nivell particular poden optar a accedir a algun dels cursos de llenguatge musical de nivell elemental (1r, 2n, 3r o 4t) o de llenguatge musical/harmonia de l'escola de música avançada (1r, 2n, 3r, 4t, 5è o 6è).


L'alumne haurà de fer una prova per confirmar que té el nivell adequat al curs al què vol accedir. Les proves es realitzen al juny i al setembre. Per poder realitzar la prova cal omplir el formulari telemàtic de preinscripció d'alumnes nous, apuntant l'alumne a la prova de nivell:DATA PROVES CURS 2023/2024:
DILLUNS 19 DE JUNY (horari a confirmar)

Als documents adjunts hi trobareu informació de les proves de nivell i el currículum de llenguatge musical.

 


Algunes consideracions importants:


 • Per presentar-se a la prova d'accés és imprescindible que el professor especialista en l'assignatura de llenguatge musical (o amb coneixements equivalents) amb qui heu estudiat fins el moment de fer la prova us orienti sobre a quin curs podeu optar accedir i que validi que l'alumne té el nivell adequat.

• El professorat del Conservatori decidirà si l'alumne pot accedir al curs que sol·licita. En cas que en el decurs de la realització de la prova s'apreciï que l'alumne acredita un nivell corresponent a un curs diferent, superior o inferior, per al qual ha sol·licitat la realització de la prova, se li farà completar la prova per al curs que correspongui.

• Per accedir a un curs de nivell elemental cal haver treballat específicament els continguts que es descriuen al currículum de llenguatge musical i als models d'accés a nivell elemental.

• Per accedir a un curs d'escola de música avançada cal haver treballat específicament els continguts que es descriuen al currículum de llenguatge musical i als models d'accés que trobareu en l'apartat d'aquesta pàgina web "Accés a grau professional".

• La informació que us donem en aquest apartat fa referència a l'assignatura de llenguatge musical o harmonia. El requisit imprescindible per matricular-se al centre és obtenir una plaça en aquestes assignatures i això NO IMPLICA que automàticament s'obtingui plaça d'instrument. En el cas que no es disposi de plaça de l'instrument sol·licitat, l'alumne quedarà en llista d'espera d'instrument i se li adjudicarà en funció dels criteris d'adjudicació del centre.

 

tipus document Orientacions i models prova d'accés llenguatge musical nivell elemental (3.98 MB)
tipus document Currículum de llenguatge musical (1.18 MB)
Conservatori Municipal de Música de Manresa · C\ Ignasi Balcells, 12-14 · 08240 Manresa | Disseny web i programació: La Factoria d'Imatges Ajuntament de Manresa